Kasvohoidot


Kasvohoidot

Klassinen ihonpuhdistus

Puhdistava hoito ihoille, joissa esiintyy epäpuhtauksia ja tukkeutumia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, kulmien muotoilun, naamion sekä hoitovoiteen.

Klassinen kasvohoito

Tämä kasvohoito on puhdistava sekä rentouttava. Sopii ihoille, joissa on epäpuhtauksia sekä tukkeumia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti tai timanttihionnalla, kulmien muotoilun, kasvojen- ja decoltee -alueen hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet.

Ylellinen kasvohoito

Tämä hoito sopii kaikille, jotka kaipaavat hetken hengähdystä ja paljon rentouttavaa hierontaa. Hoito aloitetaan selän tervetuliaishieronnalla, jonka jälkeen kasvojen iho puhdistetaan ihotyypin mukaisesti sekä kuoritaan. Ampulli imeytetään käsin sivellen ja tehdään sen jälkeen kaksi erilaista hierontaa. Naamion aikana hierotaan kädet tai jalat ja lopuksi naamio sekä hoitovoiteet viimeistelemään kokonaisuus.

Hajusteeton kasvohoito

– mekaanisella ihonpuhdistuksella
Hajusteeton kollageenihoito on lempeä kasvohoito hajusteallergikoille. Hoito räätälöidään jokaisen asiakkaan omalle ihotyypille sopivaksi ja hoitoon on mahdollista lisätä mekaaninen ihonpuhdistus.

Académie-erikoiskasvohoidot

Académie erikoiskasvohoidot ovat kasvojen ihon erityistarpeisiin suunniteltuja yksilöllisiä hoitoja. Yksittäispakatut erikoistuotteet avataan vasta hoidon aikana, jolloin niiden teho on maksimaalinen. Hoito valitaan tarkasti ihon vaatimusten mukaan.

Académie-tutkimuslaboratorio kehitti high tech -kosmetiikkaa edustavan Derm Acte -linjan erityishoitoa tarvitseville ihoille. Sen Soin Expert-kasvohoidot ja niitä täydentävät, kotona käytettävät hoitotuotteet tarjoavat edistyksellisiä ratkaisuja. Hoidot eivät korvaa lääketieteellisiä toimenpiteitä, mutta Soin Expert-hoidot ja niiden tehoa tukevat kotituotteet saavat aikaan tuloksia, joista muut vain haaveilevat.

Aurora-kasvohoito

Tämä rentouttava kasvohoito vie aistimatkalle Ranskan kukkaniityille. Alkupuhdistuksen jälkeen tehokas mantelikuorinta poistaa karheuden ja kaunistaa ihon väriä sekä tekee ihosta sileän tuntuisen. Sormenpääpaineluhieronta kuljettaa kohti aistimatkaa ja decolteen sekä kasvojen hieronta tuudittavat kehon ja mielen harmoniaan. Hunajaa ja porkkanaa sisältävä Peel Off-naamio kaunistaa ihoa ja kruunaa nautinnon täydelliseksi kokonaisuudeksi. Lopuksi ihollesi sopiva hoitovoide ja halutessasi kevyt ehostus.

Soin Expert Eclaircissant – Kirkastava kasvohoito

Ihon väriä kirkastava eksperttihoito samealle ja epätasaiselle iholle. Hoito kosteuttaa ja palauttaa nuorekkuutta saaden erityisesti rasvaisuuteen taipuvaisen ihon näyttämään raikkaalta, tasaiselta ja säteilevältä.

Oxygenant Stimulant – Happihoito kasvoille

Ihon luonnollista suojaa vahvistava happihoito vastustaa saasteiden vaikutuksia ja saa ihon näyttämään elinvoimaiselta ja tuntumaan pehmeältä.

Nutrition Optimale – Ravitseva kasvohoito

Tehokkaasti ravitseva erikoishoito hoitaa ja suojaa kuivaa ihoa. Tuloksena on joustava, pehmeä ja elinvoimainen iho.

Soin Expert Micro-Dermabrasion – Tehokuorintahoito kasvoille ja käsille

Kaksoisvaikutteinen tehokuorintahoito kasvoille ja käsille. Hoito tukee ihon uusiutumista, häivyttää ikääntymisen merkkejä ja raikastaa paksua, tukkeutunutta ihoa. Ihosta tulee kiinteän tuntuinen ja samettisen pehmeä.

Phytocéane-erikoiskasvohoidot

Phytocéane on syntynyt meren sylissä Bretagnessa. Sen luontoa kunnioittavien tuotteiden vaikuttavat aineet saadaan maailman meriltä ja niiden äärellä elävistä kasveista. Näiden merellisten aktiiviaineiden ja kasviuutteiden yhdistelmä luo Phytocéane-tuotteille ainutlaatuiset, ihoa hellivät koostumukset.

Sitoutuneena kestävään kehitykseen ja suojellakseen maailman valtameriä, Phytocéane on kehittänyt merkittävän ekologisen viljelymenetelmän merellisille aktiiviaineilleen omissa kasvatusaltaissa. Phytocéane kutsuu sinut sukeltamaan kauneuden mereen, jossa yhdistyy hemmottelu ja eksotiikka.

Burst of Radiance – Kaunistava, kirkastava ja ihon väriä tasoittava kasvohoito
Ihoa kirkastava kuorintahoito heleyttää ja kuorii ihoa saaden sen näyttämään todella raikkaalta ja elinvoimaiselta. Hoito on erinomainen pintakuivalle ja tukkoiselle iholle. Se aloitetaan ja päätetään TUI NA- hierontatekniikkaan perustuviin painalluksiin, keinutuksiin ja venytyksiin. Alkupuhdistuksien jälkeen on vuorossa kaksi kuorintaa: mekaaninen voidekuorinta sekä AHA-happokuorinta. Tämän jälkeen seuraa hemmottelevia hierontoja joista ensimmäisenä tehdään sivellinhieronta kasvoille ja toiseksi klassinen hieronta kasvoille sekä decolteelle. Lopuksi naamio ja hoitovoiteet.

Youthful Look – kosteuttava ja virkistävä silmänympäryshoito
Silottava silmänympäryshoito pehmentää pieniä juonteita, poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoidon jälkeen iho on nuorekkaampi, napakampi ja virkistynyt.

Laitehoidot kasvoille

Caretech Rf-Cryo (radiofrekvenssihoito)
Tehokas laitehoito kasvoille. Radiofrekvenssi lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuonaaineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Kasvohoidot miehille

Académie Men: Cleansing and Energizing Treatment
Puhdistava ja energisoiva hoito kaikille iholaaduille. Hoito poistaa ihosta epäpuhtauksia, stimuloi ja palauttaa ihon elinvoimaisen ulkonäön. Iho tuntuu hoidon jälkeen pehmeältä ja kiinteältä.

Hinnasto:

Laitehoidot kasvoille

 • Caretech Rf-Cryo (radiofrekvenssihoito) 110 €
 • Timanttihionta ja naamio 80 €
 • Kiinteyttävä ultraäänihoito/väriterapia 85 €
 • Timanttihionta, kiinteyttävä UÄ/väriterapia ja naamio 105 €
 • Neulaton mesoterapia 110 €

Kasvohoidot

 • Klassinen ihonpuhdistus 85 €
 • Klassinen kasvohoito 95 €
 • Ylellinen kasvohoito 95 €
 • Hajusteeton kasvohoito 90 €
 • – mekaanisella ihonpuhdistuksella 97 €
 • Académie Men miehille: Cleansing and Energizing Treatment 70 €
 • Ripsien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 18 €
 • Ripsien ja kulmien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 27 €

Erikoiskasvohoidot

 • Aurora-kasvohoito 85 €
 • Kirkastava kasvohoito 107 €
 • Happihoito kasvoille 113 €
 • Ravitseva kasvohoito 85 €
 • Tehokuorintahoito kasvoille ja käsille 98 €
 • Burst of Radiance 80 €
 • Youthful Look 40 €

Varaa itsellesi aika tänään

Siirry ajanvaraukseen