Keho ja mieli


Keho ja mieli

Hieronnat

Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoitomenetelmistä. Hieronnalla rentoutetaan jännittyneitä lihaksia, jolloin hermoihin ja verisuoniin kohdistuva paine hellittää ja lihaksen aineenvaihdunta paranee. Lihas saa enemmän happea ja lihakseen kertyneet kuona-aineet kulkeutuvat pois.

Aromaattinen kokohieronta

Aromahieronta perustuu kevyihin ja rentouttaviin hierontaliikkeisiin sekä eteerisiin öljyihin. Öljyjen vaikutukset voivat olla rauhoittavia ja rentouttavia, tasapainottavia tai aktivoivia. Sulje silmäsi, hengitä syvään ja aisti eteeristen öljyjen sekä hierovien käsien lumo.

Kuumakivihieronta

Lämmön käyttö osana kehon- ja lihashuoltoa on tunnettu jo tuhansia vuosia. Tehokkuutensa ja rentouttavan vaikutuksensa ansiosta menetelmä onkin levinnyt ympäri maailmaan. Kuumakivihieronnassa kivillä sekä lämmitetään lihasta että työstetään sitä venyttäen ja hieroen. Kuumien kivien ansiosta vaikutus kulkeutuu kudoksessa kolmen sentin syvyyteen, mikä tehostaa lihaksen rentoutumista. Lihasten lisäksi hoidolla on positiivinen vaikutus myös lymfakiertoon ja kivunlievitykseen. Kuumakivihieronnan kesto on 75 minuuttia tai voit valita sen jalkahoidon yhteyteen lisäpalveluna, jolloin kesto on 30 minuuttia.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta vaikuttaa sekä fyysisellä että mentaalisella (mielen) tasolla. Sillä voidaan vaikuttaa niihin alueisiin kehossa joihin jännitys ja stressi eniten kohdistuvat. Intialainen päähieronta vahvistaa hermojärjestelmää vähentämällä stressiä, stimuloi verenkiertoa ja lymfanesteen kiertoa sekä vahvistaa kuonanpoistojärjestelmää.

Hemmotteluhetki käsille ja jaloille

Phyt’s Instant Douceur Mains & Pieds
Ihoa pehmittävä, hemmotteleva ja ravitseva hoitolahoito käsille ja jaloille. Rentouttava kylpy jaloille aloittaa hoitokokonaisuuden ja valmistelee ihoa kuorinnalle. Kynsien leikkaus sekä kynsinauhojen siistiminen vie kohti naamiota ja ihanaa hierontaa, jonka jälkeen on aika siirtyä käsien hoitamiseen sekä hemmotteluun. Kuivat, arjen rasittamat kädet saavat pehmittävän kuorinnan, kynsien viilauksen sekä naamion ja lopun kruunaa hemmotteleva käsihieronta. Ei enää käsien piilottelua pöydän alla tai rikkimenneitä sukkahousuja, vaan astelet hoidon jälkeen kissamaisen kevyesti ja käsin, jotka muistetaan!


Hinnasto:

Keho ja mieli

  • Aromaattinen kokohieronta 70 €
  • Kuumakivihieronta 78 €
  • Intialainen päähieronta 40 €
  • Hemmotteluhetki käsille ja jaloille 60 €
  • – varpaankynsien lakkaus, lisähinta 8 €
  • – sormenkynsien lakkaus, lisähinta 8 €


Varaa itsellesi aika tänään

Siirry ajanvaraukseen