Hoitola

Tervetuloa Kauneus- ja hyvinvointikeskus Félicitéen!


Yritys

Meille asiakas on kokonaisuus, ei vain näppyläinen iho tai kireä epäkäslihas. Hoidoissamme pyrimme muuntelemaan kokonaisuutta asiakkaan ongelmien sekä tarpeiden mukaan, saada sinut unohtamaan työkiireet, kivut ja säryt sekä muut huolet. Saat olla vain, hetken pääroolissa irti arjesta, ladata itsesi jaksamaan. Onhan Kauneus- ja hyvinvointikeskus Félicité lupauksensa mukaan ihmisten huoltoasema; tässä liikkeessä on asiakkaan henkinen ja fyysinen hyvinvointi tärkeintä. Ympäristö säädetään toiveidesi mukaan: taustamusiikki tai hiljaisuus, häiritsevät tekijät minimissä, pehmeä valaistus, värien harmonia. Ne ovat toivottavasti asioita, jotka saavat sinut tuntemaan olosi levänneeksi.

Olet tervetullut tutustumaan ja rentoutumaan!Hoitohuone


Leena Rantanen

Leena Rantanen, Felicite


Omistaja, SKY-kosmetologi, koulutettu hieroja

Perustin alkuperäisen Kauneushoitola Félicitén vuonna 2008. Minulla on takanani sosiaalialan, kosmetologin ja koulutetun hierojan tutkinnot, neljän tyttären kasvatus, kotiäitiys sekä kuusi vuotta vieraan palveluksessa kauneushoitolassa pääkaupunkiseudulla. Halu oman hoitolan perustamiseen kumpusi vahvasta visiostani tarjota ihmisille paikka, jossa he tuntisivat olonsa turvalliseksi ja hyväksytyksi juuri sellaisina, kuin he ovat. Minulle on tärkeää luoda kiireetön tunnelma, joka koostuu viihtyisästä ympäristöstä, yhteen asiakkaaseen keskittymisestä kerrallaan ja rentouttavasta värimaailmasta. Vaikka en enää tee hierojan töitä, taustani tältä alalta näkyy ja tuntuu kosmetologin töitä tehdessäni. Ammattiylpeys on minulle tärkeä asia ja sen innoittamana jaksan edelleen innostua työstäni aina uudelleen. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä ja otankin kokonaisuuden aina huomioon suunnitellessani asiakkaitteni hoitosuunnitelmia.

Minulle laadukas ja lämminhenkinen asiakaspalvelu on sydämenasia!

SKY-logo


Aino Rantanen

Aino Rantanen, Felicite


Jalkojenhoitajaksi erikoistunut lähihoitaja, fysioterapia-opiskelija (valmistuminen vuonna 2022)

Olen Leenan nuorin tytär ja liityin hoitolan tiimiin vuonna 2015. Aloitin työt hoitolassa jalkojenhoitajana ja olen työn ohella kasvattanut osaamistani lisäkoulutuksilla. Tällä hetkellä tarjoan myös sokerointipalveluja, käsihoitoja, kynsien kestolakkauksia ja klassista-, sekä kuumakivihierontaa. Alkuvuodesta 2020 Käyn PilatesHealth-ohjaajakoulutuksen, jonka myötä laajennan toimenkuvaani hoitolassa myös pilateksen yksilöohjauksiin. Minulle on alusta asti ollut tärkeää yksilöllinen asiakaspalvelu. Kiinnostukseni terveyttä ja ja tasapainoista elämää kohtaan saivat minut palaamaan koulunpenkille ja tavoittelemaan fysioterapeutin tutkintoa. Opintojeni päätyttyä vuoden 2022 loppupuolella hoitolamme palvelutarjontaan lisätäänkin fysioterapia. Teen jalkahoitoja lähialueilla kotikäynteinä ikääntyneille ja liikuntarajoitteisille, ja tekemäni perusjalkahoidon pystyy hoitalassa kuittaamaan myös Epassin hyvinvointipassilla. Asiakkaitteni antama positiivinen palaute on joka kerta yhtä palkitsevaa kuulla ja se kannustaa minua kehittämään itseäni jatkuvasti pidemmälle, voidakseni tarjota heille parasta mahdollista palvelua.

Minulle on erityisen tärkeää se, että asiakas voi rentoutua ja luottaa minuun sekä ammattitaitooni.
Felicite ulkopuolelta, Fleminginkatu 14 00530 Helsinki