Kasvohoidot


Kasvohoidot

Klassinen ihonpuhdistus

Puhdistava hoito ihoille, joissa esiintyy epäpuhtauksia ja tukkeutumia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti, kulmien muotoilun, naamion sekä hoitovoiteen.

Klassinen kasvohoito

Tämä kasvohoito on puhdistava sekä rentouttava. Sopii ihoille, joissa on epäpuhtauksia sekä tukkeumia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, epäpuhtauksien poiston mekaanisesti tai timanttihionnalla, kulmien muotoilun, kasvojen- ja decoltee -alueen hieronnan, naamion sekä hoitovoiteet.

Ylellinen kasvohoito

Tämä hoito sopii kaikille, jotka kaipaavat hetken hengähdystä ja paljon rentouttavaa hierontaa. Hoito aloitetaan selän tervetuliaishieronnalla, jonka jälkeen kasvojen iho puhdistetaan ihotyypin mukaisesti sekä kuoritaan. Ampulli imeytetään käsin sivellen ja tehdään sen jälkeen kaksi erilaista hierontaa. Naamion aikana hierotaan kädet tai jalat ja lopuksi naamio sekä hoitovoiteet viimeistelemään kokonaisuus.

Hajusteeton kasvohoito

– mekaanisella ihonpuhdistuksella
Hajusteeton hoito on lempeä kasvohoito hajusteallergikoille. Hoito räätälöidään jokaisen asiakkaan omalle ihotyypille sopivaksi ja hoitoon on mahdollista lisätä mekaaninen ihonpuhdistus.

Phytocéane-erikoiskasvohoidot

Phytocéane on syntynyt meren sylissä Bretagnessa. Sen luontoa kunnioittavien tuotteiden vaikuttavat aineet saadaan maailman meriltä ja niiden äärellä elävistä kasveista. Näiden merellisten aktiiviaineiden ja kasviuutteiden yhdistelmä luo Phytocéane-tuotteille ainutlaatuiset, ihoa hellivät koostumukset.

Sitoutuneena kestävään kehitykseen ja suojellakseen maailman valtameriä, Phytocéane on kehittänyt merkittävän ekologisen viljelymenetelmän merellisille aktiiviaineilleen omissa kasvatusaltaissa. Phytocéane kutsuu sinut sukeltamaan kauneuden mereen, jossa yhdistyy hemmottelu ja eksotiikka.

Kosteuttava ja virkistävä silmänympäryshoito
Silottava silmänympäryshoito pehmentää pieniä juonteita, poistaa turvotusta ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoidon jälkeen iho on nuorekkaampi, napakampi ja virkistynyt.

Happokuorinnat kasvoille

Kaikkia happokuorintahoitoja voidaan tehdä sarjahoitoina. Iho täytyy suojata huolella auringolta sarjahoitojen aikana, sekä kuukauden ajan sen jälkeen.

Youth-Peel

Tehokkaasti nuorekkuutta palauttava happokuorinta aikuiselle iholle, jossa on ryppyjä ja juonteita. Sopii kaikille ihotyypeille. Kuorinta vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä, tukee ihon korjautumista ja tekee ihosta sileäntuntuisen ja nuorekkaamman näköisen. Hinta sisältää kuorinnan tuloksia olennaisesti tukevan voiteen kotikäyttöön.

Uni-Peel

Tämä happokuorinta tasoittaa ihon väriä ja rakennetta ja se sopii kaikille ihotyypeille. Kuorinta häivyttää ihon pigmenttiläiskiä ja se kirkastaa ihoa palauttaen siihen heleyttä. Ihon pinnan rakenne silottuu ja iho pysyy paremmin mattapintaisena. Hinta sisältää kuorinnan tuloksia olennaisesti tukevan voiteen kotikäyttöön.

Sebu-Peel

Tasapainottava happokuorinta rasvaiselle ja rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle. Hoito on ihanteellinen myös samean väriselle iholle. Käsittely silottaa ja syväpuhdistaa ihoa. Se supistaa huokosia ja kuivattaa epäpuhtauksia sekä kirkastaa ihon väriä. Hinta sisältää kuorinnan tuloksia olennaisesti tukevan voiteen kotikäyttöön.

Laitehoidot kasvoille

Caretech Rf-Cryo (radiofrekvenssihoito)
Tehokas laitehoito kasvoille. Radiofrekvenssi lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kudossäikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuonaaineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Hinnasto:

Laitehoidot kasvoille

 • Caretech Rf-Cryo (radiofrekvenssihoito) 110 €
 • Timanttihionta ja naamio 80 €
 • Kiinteyttävä ultraäänihoito/väriterapia 85 €
 • Timanttihionta, kiinteyttävä UÄ/väriterapia ja naamio 105 €
 • Neulaton mesoterapia 110 €

Kasvohoidot

 • Klassinen ihonpuhdistus 85 €
 • Klassinen kasvohoito 95 €
 • Ylellinen kasvohoito 95 €
 • Hajusteeton kasvohoito 90 €
 • – mekaanisella ihonpuhdistuksella 97 €
 • Ripsien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 18 €
 • Ripsien ja kulmien kestovärjäys kasvohoidon yhteydessä 27 €
 • Youth-Peel 120€
 • Uni-Peel 120€
 • Sebu-Peel 120€

Erikoiskasvohoidot

 • Kosteuttava ja virkistävä silmänympäryshoito 40 €

Varaa itsellesi aika tänään

Siirry ajanvaraukseen