Lahjakortti

Nopea tapa saada ystävä iloisesti yllätetyksi

Kun haluat muistaa läheistäsi mukavalla hoidolla, saat nyt hankittua lahjakortin Kauneushoitola Félicitén palveluihin tai tuotteisiin helposti ja nopeasti. Sähköisen lahjakortin saat sähköpostiisi maksun suoritettuasi ja voit lähettää sen edelleen kortin saajalle sähköpostilla. Nopeimmillaan kortti on käytettävissä jo muutamassa tunnissa.

Näin helposti tilaat kortin

1. Ota yhteyttä puhelimella (SMS tai WhatsApp 045 134 7143), sähköpostilla (hoitola@felicite.fi) tai täyttämällä tilauslomake ja kerro, mihin hoitoon/tuotteeseen tai mille summalle haluat lahjakortin tilata.

2. Vahvistamme tilauksen ja sen summan, jonka voit maksaa nettipankissasi SEPA-maksuna hoitolan tilille FI96 3131 1000 0987 76
Saaja: Kauneushoitola Felicite Oy
Käytä maksun viestinä tekstiä: Lahjakortti.

3. Lähetä nettimaksun teon jälkeen tilisi veloitustapahtumasta kuvaruutukopio tai sähköinen tuloste liitteenä sähköpostilla hoitolan osoitteeseen hoitola@felicite.fi.

4. Saat vastauksena tilaamasi lahjakortin numeroituna pdf-kopiona sähköpostiisi. Voit lähettää kortin edelleen lahjasi kohteelle.

5. Paperille tulostetulla lahjakortilla saat tehtyä kortin osoittaman hankinnan hoitolassa. Sähköiset lahjakortit on numeroitu oikean käytön varmistamiseksi. Lahjakortti on voimassa oletusarvoisesti puoli vuotta sen antamisesta.

Kysy neuvoa, jos operaatio tuntuu hankalalta.

Ja aina voit tulla liikkeeseen hakemaan myös perinteisen lahjakortin Paperisen lahjakortin saat myös liikkeestä. Sen voit ostaa ja lahjoittaa halutulle hoidolle, tuotteelle tai summalle, jolla saaja voi ostaa valinnaisia tuotteita tai palveluita oman maun mukaan. Sitä voi käyttää myös osasuorituksena kalliimpaan hoitoon tai tuotteeseen.